FUTUR






En quant al contingut del futur del globus aerostàtic, segons una mica de cada una de les font citades anteriorment; Wikipèdia(pàgina web); Enciclopèdia Encarta; Gran Larousse Català i el llibre especialitzat en el tema: aviones de todo el mundo; el cercat és el següent:

El globus al principi, quan es van construir, van ser construïts perquè no hi havia res que pogués volar i perquè això era alguna cosa nova per la història.
Antigament es van començar a utilitzar per a algunes guerres, o per visualitzar a l’enemic, etc.
Ara com s’ha perfeccionat el món de l’aviació la majoria d’objectes voladors són molt millors que el globus aerostàtic per a fer tota mena de funcions que el globus aerostàtic no podria realitzar, i per tant, no serà un futur el fet de tenir un globus aerostàtic per controlar els territoris, ni molt menys per les guerres.

Des de fa temps ha anat variant i trobant-se altres utilitats per els globus aerostàtics. Una de les funcions, és el fet de que se l’ha utilitzat en la narrativa, en l’obra de Julio Verne (la vuelta al mundo en 80 días), i aquesta utilitat pot seguir sent un futur pel globus aerostàtic.
Una altre utilitat del globus aerostàtic és la que consisteix en fer que el globus aerostàtic sigui un esport, que aquesta funció del globus és un bon futur per a ell encara que molta gent no sàpiga que és un esport com qualsevol altre, però també passa amb altres esports això que no se’ls conegui.
Una altre aplicació del globus aerostàtic és utilitzar-lo com una estació meteorològica, funció que ja fa temps que fa el globus aerostàtic i que pot continuar fent.

La següent, i molt important, és el fet d’utilitzar el globus aerostàtic per a fer publicitat. En una campanya publicitària hauria d’haver de tot tipus de publicitat, i una de les maneres de fer publicitat podria ser aquesta.
La funció més important que poden realitzar els globus aerostàtics, i amb la que no s’oblidaran, és utilitzar els globus com a turisme. En molts llocs ja fan viatges amb globus i hi ha un munt de paisatges que es poden contemplar d’aquesta manera. Aquesta és una manera de que la gent s’interessi pels globus aerostàtics, i un futur molt encertat pels globus.

No hay comentarios: